Инструменти - За направлението

Евромаркет Инструменти

 

Евромаркет Инструменти е направление в рамките на Евромаркет Груп. Ние си партнираме с някои от най-големите световни производители в областта на индустриалните инструменти и оборудване, което е гарант за качеството на нашите продукти. В рамките на нашето направление, ние предлагаме:

Нашата основна цел е да изградим дългосрочни и устойчиви взаимоотношения с нашите клиенти и партньори, предоставяйки им не просто продукти, а максимално ефективни и надеждни решения за техните потребности. По тази причина, ние правим подробно проучване и анализ на изискванията на клиентите, с цел да предложим най - точните и изгодни предложения за тях.

 

Продуктите ни отговарят на всички стандарти за качество като DIN, ISO, AWS и др., както и на изискванията за безопасност на Европейската общност. Евромаркет Инструменти осигурява на своите клиенти и гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване. Нашият екип е от опитни, добре обучени специалисти, които във всеки един момент могат да отговорят на запитвания и да дадат най-добрата консултация и препоръка. Организираме демонстрации на продуктите, за да могат клиентите ни да бъдат максимално убедени в своя избор.

 

Ние разполагаме с добре развита складова база от продукти и резервни части, което ни позволява да реагираме бързо в случаите на спешна доставка на техника или ремонт. Добрите ни взаимоотношения с нашите партньори - производители и добре обучения ни персонал, осигуряват максимално бърза доставка в случаите, когато поръчките се извършват по каталог.

 

Нашите партньори са световно известни компании като: GEDORE, Mitutoyo, Bosch, Chicago Pneumatic, Cembre, Putzmeister, SDMO, GÖLZ, FAMI, Kränzle и др.

 

Основният стремеж на екипа на Евромаркет Инструменти e да постигнем оптимално съотношение между предлагано качество и цена.

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.