Строителна техника

 Евромаркет Кънстракшън ЕАД е представител за България на водещи технологични лидери като Komatsu, Manitou, Cifa, Hidromek, Gehl, Ammann и други, които са еталон за качество в производството на земекопна и товарачна, подемна, комунална, пътно-строителна и минно-кариерна техника. Предлаганите машини отговарят на стандартите за качество DIN, ISO, AWS и др., както и изискванията за вредни емисии и безопасност на Европейската общност. Научете повече за Евромаркет Кънстракшън ЕАД - ТУК.

Евромаркет Кънстракшън ЕАД разполага с високотехнологични сервизни бази на територията на цялата страна и осигурява пълно следпродажбено обслужване – гаранционен и извънгаранционен сервиз, оригинални резервни части и консумативи, както и своевременна реакция на мобилен сервизен екип на място при Клиента. Научете повече за техническата поддръжка, която предлагаме - Сервиз и резервни части.

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.