Retail Show 2019: Разнообразие от техника от Евромаркет Кари и Евромаркет Компресорс

04.11.2019 Retail Show 2019: Разнообразие от техника от Евромаркет Кари и Евромаркет Компресорс

Стакери, електрически колички и електрокари Toyota, винтови компресори Gardner Denver, дизелови генератори FG Wilson, подопочистващи машини Hako със или без водач, алуминиеви рампи WM System и чилъри МТА. Това е само част от техниката, която ще бъде изложена на щанда на Евромаркет Кари и Евромаркет Компресорс на Retail Show 2019 – изложение, посветено на ритейл индустрията.

Събитието ще се проведе от 6 до 9 ноември в Интер Експо Център, София. Можете да ни намерите на щанд A6 в зала 4. Възползвайте се от безплатен вход, като се регистрирате оттук.

Сред най-интересните експонати на щанда е новият модел подопочистваща машина с водач – Hako Scrubmaster B260R – перфектен избор за продължителна работа на големи площи. Снабдена с батерия 480Ah, тя осигурява капацитет на почистване до 8600 m2/h. Оборудвана е с 20-литрова дозираща система за почистване с химикали, а допълнително може да бъде окомплектована с различни приставки за приложения отвъд обикновеното чистене и сушене. Машината преодолява наклони до 15% в режим на почистване, без това да се отразява на резултата. Удостоена е с етикет за качество AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) за цялостна ергономична концепция.

Нов експонат ще покажат и специалистите от Евромаркет Компресорс. По време на изложението те ще презентират възможностите на AT Atlas – ново поколение водоохладителни кули Evapco. Моделите от серията AT Atlas се отличават с 60% по-висока охладителна мощност при 40% по-ниска мощност на вентилатора, което го прави сред най-енергоефективните на пазара. Предлагат значително по-кратко време за инсталация благодарение на доставка на модулен принцип в предварително сглобен вид, а общите им тръбопроводи и ел. връзки са значително по-малко в сравнение с традиционните фабрично сглобени кули. Загубите на вода са сведени до 0.0005%.

Освен демонстрации и презентации на машините, посетителите могат да очакват специални изложбени цени и промоции. С преференциални условия ще се предлагат дизеловите генератори от Евромаркет Компресорс.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.