Корпоративно управление

Euromarket

Боряна Радева

Главен мениджър на Евромаркет Груп

ЛИДЕРСТВОТО НА ПАЗАРА Е ДВИЖЕЩА СИЛА

Колеги и приятели,

Благодаря ви, че заедно написахме 27-годишна история на успеха. За мен това не е само повод за гордост, а отговорност към българските и международните ни партньори, към бизнеса и обществото.

С вашата помощ изградихме и развиваме най-голямата българска компания за индустриална и строителна техника. Хората са основната ценност на Евромаркет Груп. Те са лицето на компанията и ежедневно представят и защитават принципите ни пред нашите клиенти. Затова непрестанно инвестираме в обучението им и изграждането им като професионалисти и отлични консултанти в своята област.

Още от самото основаване на Евромаркет Груп си поставихме за цел да бъдем добър корпоративен гражданин и да дадем своя принос за обществото, в което живеем и работим.

Затова с увереност стартирахме и програмата си за социална отговорност. Най-голямата ни гордост е основаването на фондация "Етерна" и проектът за възстановяване на "Вечните сгради на България". В рамките на проекта осъществихме реконструкция на Боянската църква, възвърнахме облика на Гигинския манастир, възстановихме спортен комплекс за деца в кв. "Младост". Днес продължаваме да подаваме ръка на тези, които имат нужда от помощ.

В края на 2018 г. стартирахме дългоочакван проект за компанията - изграждане на две нови сгради към Корпоративно-сервизен център Евромаркет. Освен административна и сервизна база, в тях ще се помещават също шоуруми на нашите стратегически партньори Toyota Material Handling, Doosan Machine Tools и Mitutoyo. Убедени сме, че с тази инвестиция ще предложим по-качествен и бърз сервиз, както и да покажем по най-атрактивен начин последните технологични постижения.

Успешният бизнес има нов дом!

 

Димитър Илчев

Главен мениджър на Евромаркет Груп

МОДЕРНА, ИНОВАТИВНА И ОТГОВОРНА КОМПАНИЯ

Скъпи колеги,

Уважаеми клиенти и партньори,

Благодаря ви, че заедно с вас за 27 години направихме Евромаркет Груп най-големия български холдинг за строителна и индустриална техника.

Евромаркет се наложи в бизнеса поради няколко причини. Първата е вярата в успеха. Тя е била движеща сила през всичките тези 27 години. Втората причина е безкрайната всеотдайност и много труд, които сме положили и полагаме. Третата причина е, че винаги сме имали дългосрочни намерения – искаме компанията ни да създава и управлява дългосрочни бизнес системи, а не да прави еднократни сделки. Ние предлагаме решения, а не просто машини. Четвъртата причина за успеха ни – винаги сме си поставяли амбициозни задачи. Преди осемнадесет години, например, си поставихме задачата да станем лидер, и днес безусловно сме лидер в нашия бизнес в България. Петата причина за успеха на Евромаркет Груп е, че винаги сме се осланяли на хората – винаги сме им делегирали права и задължения и сме им помагали да растат, винаги сме поставяли екипната работа пред индивидуалната. Друга причина е, че следваме принципа на безрисковост в бизнеса: внимателно анализираме всеки ход, действаме предпазливо. Седмата причина е точно обратна на предишната – когато трябва, сме много гъвкави и изключително възприемчиви към нови идеи, възможности и нестандартни решения. Но най-важната причина за нашия успех е, че се водим от клиента, вслушваме се в него и работим за него. В крайна сметка, ние сме това, което сме, заради нашите клиенти!

Ако гледам назад, бих казал – колко много работа сме свършили! Ако гледам в перспектива, бих казал, че успехът за нас тепърва предстои.

Каня ви да продължим заедно!

 

Ивайло Борисов

Главен изпълнителен директор

ИНТЕРЕСИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СА ВОДЕЩИ ЗА НАС!

За нас познаването на Вашите нужди, желания и очаквания е основен приоритет. Ние разбираме, че високата производителност, ниските експлотационни разходи и минималният престой на Вашите машини са в основата на Вашата конкурентноспособност.

Затова нашите основни усилия са насочени към предлагането на качествено и високопроизводително оборудване, към предоставянето на високоефективни и енергоспестяващи решения и осигуряването на максимално качествено и бързо сервизно обслужване. По този начин ние даваме комплексно решение за Вашите нужди с максимална добавена стойност за Вашия бизнес. Готови сме да работим в екип с Вас и сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.

За нас Вашият успех е всичко!
Благодарим Ви, че ни гласувате доверие и че сте с нас през всичките тези години.
Евромаркет Груп е това, което е, благодарение на Вас!

 

Борис Спасов

Зам.-главен изпълнителен директор

ХОРАТА СА НАШИЯТ ОСНОВЕН КАПИТАЛ

Скъпи приятели,

Изключително важно за нас в Евромаркет Груп е да бъдем запознати с нагласите, нуждите и очакванията на нашите служители и тяхната удовлетвореност. Затова ние особено насърчаваме и толерираме обратната връзка с тях, техните мнения, препоръки, в т.ч. и конструктивна критика. На тази база правим всичко възможно да подобрим дейността си и условията на работа, за да запазваме удовлетвореността и мотивацията им.

Не по-малко важно за нас е функционирането на системата за индивидуално целеполагане (таргетиране). Дефинирането на индивидуален таргет за всеки отделен служител дава възможност за обективна оценка на работата му, което от своя страна, е основен мотиватор за всеки един служител. Ние в Евромаркет Груп държим изключително много и на разработването и провеждането на програми за обучения и развитие, както за въвеждане и интегриране на новоназначените кадри, така и за развитие на професионалните и личностни умения на служителите. В Евромаркет Груп вярваме, че правилната оценка, добрата обратна връзка, осигурените възможности за развитие и обективното възнаграждение са сред основните фактори за мотивиране на служителите ни. Ние имаме ясното разбиране, че нашият основен капитал са служителите и затова наша стратегическа цел е да се грижим за тях и тяхната мотива ция.

Горди сме, че в Евромаркет Груп работят изключително стойностни хора, абсолютни професионалисти и категорично – най-добрите в бранша!

Запознайте се с Евромаркет:

Мисия, визия и ценности

Мисия, визия и ценности

Успехът на Евромаркет Груп се дължи на високите цели, които си поставяме, разбирането за важната мисия, която изпълняваме и ясната визия, която имаме за бъдещото развитие на компанията. прочети повече
Стратегия

Стратегия

Създадена през 1992 година, Евромаркет Груп има непоклатимата репутация на лидер в своя бранш заради оптималното съотношение между високо качество на продуктите, компетентност и добро обслужване от страна на внимателно подбрани и специално обучени търговски и сервизни специалисти. прочети повече
Добри практики

Добри практики

Като социално отговорна компания Евромаркет Груп е инициатор на редица социални програми. Компанията изпълнява и дългосрочни програми за подпомагане на децата, лишени от родителски грижи. прочети повече
Кариери

Кариери

Ние предоставяме добре работеща среда и възможност на всеки един служител да разкриете потенциала си, за да покаже най-доброто от себе си и да постигне максимални резултати! прочети повече
Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

В Евромаркет Груп е въведен кодекс за провеждане на открита антикорупционна политика от служителите в цялата компания и всички дъщерни дружества, на всички длъжности и управленски нива. Осигурени са и надеждни практики за контрол. прочети повече
История на компанията

История на компанията

От създаването си през 1992 г. до днес, вече над 30 години развиваме най-големия български холдинг за строителна и индустриална техника. Преминахме както през много успешни, така и през кризисни години. Горди сме, че с много всеотдайност и упоритост изграждаме историята на съвременна България! прочети повече
Актуално и днес

Актуално и днес

Представяме на Вашето внимание различни интервюта, публикувани в разнообразни издания през дългата истрория на Евромаркет Груп АД. прочети повече

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.