Новини

Върни се към сервизи
Промоции Промоция от Harris: Регулатор 351

Уважаеми клиенти, Предлагаме на Ваше внимание промоционални условия на техника за газокислородно рязане Harris! Вземете високопроизводителен и икономичен регулатор Harris модел 351 на промо цена ...

Toyota, Doosan Machine Tools и Mitutoyo с нов дом в базата на Евромаркет

27.11.2018 Toyota, Doosan Machine Tools и Mitutoyo с нов дом в базата на Евромаркет

Първа копка на две нови сгради бе направена в корпоративно-сервизния център на Евромаркет Груп в София в края на миналата седмица. Освен разширение на административната база, допълващо дейността на фирмите от холдинга на Евромаркет, в тях ще се помещават също демонстрационни центрове, модерни конферентни зали и нови сервизни звена за продуктите на някои от топ партньорите на компанията – Toyota Material Handling (складова техника), Doosan Machine Tools (металорежеща техника) и Mitutoyo (измервателна техника), както и допълнителни помещения към сервиза на Евромаркет Кънстракшън. На новите площи ще бъде разположен и административен център със сервиз на iTrucks – оторизиран представител на Iveco за България и най-ново попълнение в групата на Евромаркет.

Първата копка на сградите бе направена от мениджъри на компанията – г-н Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет, г-н Борис Спасов, изпълнителен директор на Евромаркет Кънстракшън, г-н Николай Станчев, изпълнителен директор на Евромаркет Кари, г-н Добромир Петков, изпълнителен директор на Евромаркет Метал Холд, и г-н Стефан Джелепов, изпълнителен директор на Евромаркет Измервателна техника.

„За нас е изключителна гордост да стартираме този дългоочакван проект след една динамична и силна за холдинга година. Пазарът расте, бизнесът ни също и затова за нас е важно да отговаряме на растящите нужди на нашите клиенти”, сподели Боряна Радева, главен мениджър на Евромаркет Груп, която приветства гостите на събитието. „Надяваме се с новите шоуруми да покажем по най-атрактивен начин последните технологични постижения на нашите партньори от Toyota, Doosan Machine Tools и Mitutoyo, както и да предложим още по-качествен и бърз сервиз, за да оправдаем доверието, което клиентите ни гласуват”, допълни още Радева.

„Градим дългосрочните си отношения с клиентите, като им предоставяме правилни технически решения, помагаме им да изберат оборудването, от което наистина се нуждаят, и им предлагаме качествен гаранционен и извънгаранционен сервиз. Ето защо според мен тази инвестиция е голяма крачка напред за компанията и вярвам, че партньорите ни ще я оценят”, коментира Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет.

Освен служители на Евромаркет на церемонията присъстваха също приятели и бизнес партньори на компанията, както и гости от чужбина.

Очаква се новите сгради да бъдат открити през втората половина на 2019 г.

Повече можете да видите в следващата галерия:

Заявете ремонт или техническо обслужване
Контакти

Сервиз Металообработващи машини - София
Евромаркет център
 
1532 Казичене
ул. Околовръстен път 454
тел: 02/ 97 67 100
факс: 02/ 97 67 111
e-mail: special@euromarket.bg
e-mail: metalworking@euromarket.bg

Сервиз Металообработващи машини
Регионален офис Варна
 
9023 Варна
ул. Индустриална 53
тел.: 056/ 859 660
факс: 056/ 859 688
мобилен: 0886 880 686
e-mail: burgas@euromarket.bg

Сервиз Металообработващи машини
Регионален офис Варна
 
9023 Варна
кв. Владислав Варненчик
ул. Атанас Москов 3
тел.: 052/ 575 400, 575 401
факс: 052/ 575 411
e-mail: varna@euromarket.bg

Сервиз Металообработващи машини
Регионален офис Русе
 
7000 Русе
бул. Трети март 42
тел. 082/ 87 01 04
факс: 082/ 82 27 95
e-mail: ruse@euromarket.bg

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.