Новини

Ивайло Борисов: Да бъдеш себе си е най-сигурният път към успеха

08.01.2020 Ивайло Борисов: Да бъдеш себе си е най-сигурният път към успеха

"Опитът ме е научил, че да бъдеш себе си е най-сигурният път към успеха. Харесва ми какво казва Бенджамин Хоф по този въпрос: Необходимо е да вярваш във вътрешната си природа и да не я губиш от поглед. Трябва да опознаеш своите уникални черти, да ги отстояваш, да ги развиваш и да повлияеш на околните да направят същото. Мисля, че точно това правим в Евромаркет – насърчаваме личните качества, създаваме съвкупност от много индивидуалности и я насочваме към обща цел".

Така Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет Груп АД, отговаря какъв е най-добрият житейски урок, който е получил до момента в кариерата си. Въпросът е част от интервю с него, което можете да прочетете в новия брой на "Първите в бизнеса – поглед отвътре" – специално издание на сп. "Мениджър". 

Сред темите, които текстът засяга още, са:

  • Какви са големите промени в търговията с машини и оборудване за следващите 5 години?
  • Какъв ще бъде основният потенциал за растеж?
  • Какви са мениджърските качества, необходими за справяне с най-големите бизнес предизвикателства през следващите години?

Цялото интервю с Ивайло Борисов можете да прочетете тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.