Новини

Хенри Ким: Българската индустрия започва да инвестира в иновации

17.05.2017 Хенри Ким: Българската индустрия започва да инвестира в иновации

На снимката от ляво на дясно: Добромир Петков, мениджър Euromarket Metal Hold, Димитър Илчев, главен мениджър на Евромаркет Груп, Хенри Ким, главен изпълнителен директор на Doosan Machine Tools Europe, по време на изложението MachTech&InnoTech 2017.

„Партньорството ни започна през 2015 година и спокойно можем да кажем, че първата година заедно беше изключително успешна. Затова и сега очакваме още една подобна, дори по-добра от предходната. Тъй като виждаме предстоящото развитие на българския пазар, от Doosan Machine Tools се чувстваме късметлии, че срещнахме Евромаркет и че именно те са наш партньор и представител в България. От впечатленията си дотук силно вярваме, че Евромаркет притежава качествата да бъде пазарен лидер в областта на металорежещата техника”. Така Хенри Ким, главен изпълнителен директор на Doosan Machine Tools Europe, коментира партньорството на компанията с Евромаркет в интервю, публикувано на страниците на сп. „Инженеринг Ревю”.

„Очакваме значителен ръст на продажбите всяка следваща година. Очакваното увеличение в броя продадени машини е около 50% за всяка от следващите 3 години. На база постигнати резултати през първата година, смело мога да заявя, че това партньорство е най-добрият стартъп, който е правил отдел Euromarket Metal Hold в историята си”, сподели от своя страна Добромир Петков, мениджър Евромаркет Metal Hold.

Цялото интервю с г-н Хенри Ким и с г-н Добромир Петков можете да прочетете тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.