Новини

TOYOTA разширява гамата си от влекачи

22.03.2019 TOYOTA разширява гамата си от влекачи

Евромаркет Кари, официален представител на Toyota Material Handling за България, има удоволствието да съобщи, че Toyota разшири гамата си влекачи с модели, произведени от Simai, специалист в тази област и част от групата на Toyota. 

Обновяването на съществуващата T-motion серия - решения за теглене за по-ефективно обработване на товари, ще осигури още по-добри предложения за клиентите, които ще гарантират непрекъснат поток от стоки.

Благодарение на дългогодишния си доказан опит в lean технологиите, Toyota знае, че решенията за теглене могат да променят начина, по който се обработват товарите - намаляване на човешките усилия, повишаване на безопасността и спестяване на време и пари. Ето защо Toyota разшири своята линия от влекачи с широка гама, произведена от Simai. Нов модел електрически влекач, Toyota 3TE25, ще замени сегашния такъв за тежък режим на работа.

Lean мислене
Базирайки се на доказаната Toyota Production System, Toyota прилага своите принципи за lean подход към логистичните процес. Целите са същите - премахване на излишните операции, максимална добавена стойност и изключително качество. С този подход товарите се преместват точно навреме и така се генерира плавен работен процес. Влекачите са идеални за това, транспортирайки множество товари от станция до станция по безопасен начин. Автоматизираните влекачи са следващата стъпка в lean транспортирането, предлагащи по-висока производителност с по-малко излишни действия и по-устойчив начин за обработка на товарите.

Гъвкава гама за широк спектър от приложения
Актуализираната обширна гама от влекачи се състои само от електрически превозни средства, осигуряващи бързи и точни решения за теглене на товари от 0,8 до 50 тона. Маневрени модели за вътрешна употреба, модели с правостоящ водач, удобни влекачи за по-дълги разстояния на открито - гамата T-motion на Toyota може да покрие всяко приложение. "От пикиране на стоки или електронна търговия до производствени предприятия или летища, или просто където е необходимо да се премести товар: за всеки бизнес имаме ефективно решение за теглене със специализирани влекачи, които преместват товарите на правилното място в точното време.", потвърждава Крейг Уолби, директор продуктов мениджмънт в Toyota Material Handling Europe.

Вижте видео:


View on YouTube

Влекачите са правилното решение за Вашия бизнес или част от Вашите дейности, ако работите в някоя от тези сфери на дейност:

  • Производство
  • е-търговия
  • Пикиране на стоки
  • Летища
  • Или всякакви дейности,  свързани с преместване на товари

Вижте повече за влекачите Toyota тук: Влекачи Toyota

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.