Новини

Литиево-йонно решение от Toyota вече и за хладилни складове

08.02.2019 Литиево-йонно решение от Toyota вече и за хладилни складове

Поддържането на висока ефективност в студена среда е предизвикателство, при което от ключово значение e правилната технология за минимизиране прекъсванията на работния процес. Литиево-йонното енергийно решение на Toyota, което беше представено на пазара миналата година, носи много предимства за всякакви складови операции, особено в зоните с контрол на температурата.

„Ние сме щастливи да разширим продуктовата гама с lean решения за студена среда. Литиево-йонното енергийно решение за нискотемпературни операции ще помогне ефективно на много клиенти, които обработват бързооборотни стоки като плодове, млечни продукти, риба, фармацевтични продукти и други” – казва Sven Kruizenga, Продуктов мениджър Енергийни решения в Toyota Material Handling Europe. „Каним Ви да откриете повече за това ново решение на изложението LogiMAT в Зала 2, от 19 до 21 февруари в Щутгарт, Германия"

Ето и безспорните предимства:

  • Спестете енергия с литиево-йонни решения за охладена среда

Вътрешно монтираните литиево-йонни батерии на Toyota предлагат икономии на енергия, лесни за изпълнение операции и повишена безопасност. При работа в много студена среда литиевият разтвор, който сега се предлага от Toyota, е отлична алтернатива на традиционните оловно-киселинни батерии. Загубата на мощност на батерията е минимална и възможността за зареждане в самите хладилни помещения позволява машините да останат по-дълго време вътре в хладилния склад. Колкото по-рядко трябва да излязат извън него, толкова по-малко проблеми ще възникнат с кондензацията при излизане от студено помещение.

  • Спестете време, пространство и ресурси

Предотвратяването на загуби е ключов принцип в lean философията на Toyota. Технологията на литиево-йонните батерии е отличен пример за това как могат да се намалят разходите. Особено в хладилни складове това ще бъде оценено: няма поддръжка, максимална производителност на батерията, възможност за бързо зареждане и зареждане вътре в самото помещение. Стандартните литиево-йонни батерии работят ефективно в охладена среда и за ограничен период от време в хладилни складове. Решението с нагревател на батерията, което предлага Toyota, прави възможна работата с по-дълги периодите на презареждане дори при температури до -30 °, отговаряйки на всички изисквания на клиента.

  • Ново мислене от Toyota

Работата в студена среда изисква ефективни решения, които минимизират загубата на пространство, ресурси и време, като същевременно осигуряват надеждност в тази взискателна среда. Toyota има дълга история и опит в работата при ниски температури и предлага широка гама от обезопасени решения за студена среда.
Ръчните и автоматизирани машини на Toyota са стандартно оборудвани да работят ефективно и в охладени помещения. Интелигентните технологии като I_Site и Li-ion могат да подобрят ефективността още повече, а решения като мобилни стелажи и совалки увеличават максимално използването на пространството в хладилните помещения. С мисъл за хората, работещи при ниски температури, Toyota предлага отопляеми кабини, които осигуряват комфортна работна среда и гарантират, че операторите на машините ще бъдат мотивирани, продуктивни и здрави.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.