Новини

Концептуален модел влекач с горивна клетка на TOYOTA спечели престижна награда

22.11.2017 Концептуален модел влекач с горивна клетка на TOYOTA спечели престижна награда

Като официален представител на TOYOTA Material Handling за България, Евромаркет Кари с гордост съобщава за престижното отличие, което компанията получи за иновативен модел влекач с горивна клетка.

TOYOTA Industries Corporation с президент Akira Onishi представи своя концептуален модел влекач, който спечели световната награда за дизайн „Red Dot Award: Design Concept 2017”. Моделът дебютира на изложението Logis-Tech Tokyo през 2016 година.

Наградата Red Dot: Design Concept e признание за далновидност и бъдеща реализация. Дизайнерският екип на TOYOTA получи наградата на специална церемония през месец октомври в Red Dot Design Museum, Сингапур.

Red Dot Design Award, присъждана от дизайнерския център Design Zentrum Nordrhein Westfalen на Германия, е водещ световен конкурс за дизайн от 1955 г. Наградата се счита за една от трите най-престижни международни дизайнерски награди, заедно с германската iF Design и IDEA в САЩ.

Наградата Red Dot: Design Concept признава продукти и услуги, които все още не са пуснати за масово производство. За наградата през 2017 година е имало 4,724 предложения от 54 държави, от които 240 са получили награди.

Влекачът на TOYOTA с горивна клетка е концептуален модел, използващ технологии, разработени първоначално за повдигачите TOYOTA. Тези технологии подпомагат реализирането на екологично общество, базирано на използването на водород. Превозните средства с горивни клетки могат бързо да се зареждат с водород като осигуряват същия работен цикъл както при зареждане на батерии и допринасят за по-висока ефективност на операциите за клиентите.

Освен модерната система с горивни клетки, дизайнът на концептуалния модел отразява здравината и издръжливостта на индустриална машина, допълнен от удобна, ергономична седалка за оператора, за която е използвана системата IoT (Internet of Things).

Вижте повече за влекачите TOYOTA, предлагани от Евромаркет Кари, тук: Влекачи TOYOTA

 


Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.