Новини

Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД (Галерия)

15.06.2018 Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД (Галерия)

Хибридните багери Komatsu отдавна се наложиха като предпочитана технология сред верижните технологии на българския пазар, а 23-тонният модел се превърна в бестселър сред българските фирми. И докато досега рекордът за най-много притежавани хибриди беше 6, то днес короната вече притежава Ростер ООД - горд собственик на 9 хибридни багера Komatsu, 5 налични и още 4, които предстои да бъдат доставени от Евромаркет. Дружеството е създадено през 1990 година и предлага изкопи и извозване, разрушаване на сгради, демонтаж на съоръжения, рециклиране на строителни отпадъци и транспорт.

Представяме Ви отзивите на Росен Терзиев, управител на Ростер ООД, публикувани в юнския брой на сп. Строителна техника: за работата му с хибридни багери Komatsu, за предимствата на машините и за мотивацията му да избере именно тази технология. За да ви покажем по-добре красотата на машините, събрахме за вас няколко впечатляващи снимки от работата на Ростер. Вижте ги тук:

Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД

"Работим с Komatsu повече от 12 години и имаме добри наблюдения върху марката. Избрахме хибридни машини, за да понижим нашите производствени разходи и количество вредни емисии, да увеличим бързината на извършваната работа и да сме в крак с новите технологии".

Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД

"Експлоатираме хибридните си багери Komatsu от около година за различни дейности - разрушаване, изкопи, насипи, рециклиране на материали. Работим само и единствено с тази марка, защото отчитаме значително по-ниски разходи на гориво - между 8 и 12 l/h в зависимост от спецификата на работа. Освен това хибридите са по-бързи, по-надеждни, а кабината е по-удобна за оператора".

Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД

Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД

"Работата с хибридни багери намалява разходите за гориво и допринася за опазването на околната среда, затова мисля, че технологията им има бъдеще и ще се развива допълнително занапред".

Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД

"Препоръчвам този тип машини на колеги, които искат да бъдат в крак с най-новите достижения в областта на строителната техника".

Хибридните багери Komatsu на Ростер ООД

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.