Новини

Евромаркет Кари ще участва на „Дестинация Варна” – изложение за бизнес и туризъм

27.11.2017 Евромаркет Кари ще участва на „Дестинация Варна” – изложение за бизнес и туризъм

От 29 ноември до 1 декември Дворецът на културата и спорта във Варна ще бъде домакин на първото издание на Изложението за бизнес и туризъм „Дестинация Варна”.

Евромаркет Кари ще участва на изложението и ще представи подопочистваща техника НАКО и рампи за товаро-разтоварна дейност WM System.

На щанда на компанията посетителите ще могат да разгледат и закупят всички модели почистващи машини НАКО, които са на промоционални цени.

Организатори на туристическото експо са агенцията за маркетингови комуникации One Stop Market и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите. Събитието получи подкрепата на Община Варна и всички организации, работещи в сферата на туризма: Асоциацията на туроператорите, Асоциацията на екскурзоводите в България, БХРА и др.

ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА ще представи най-актуалните предложения от всички сектори в туризма: хотели, ресторанти, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, спа и уелнес услуги, младежки и университетски туризъм, еко-туризъм и др.

Изложението ще се открие на 29 ноември от 10 часа и ще продължи три дни.

Входът ще бъде свободен. Очакваме Ви!
 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.