Новини

Евромаркет отново бе ексклузивен партньор на "Сграда на годината"

13.12.2019 Евромаркет отново бе ексклузивен партньор на "Сграда на годината"

Националният конкурс "Сграда на годината", чийто ексклузивен партньор е Евромаркет, отличи най-добрите проекти за 2019 по време на официална церемония София. Номинирани бяха десетки участници, разпределени в 11 категории, а отличията присъди авторитетно жури от 30 доказани професионалисти в бранша, сред които Димитър Илчев и Боряна Радева, главни мениджъри на Евромаркет Груп.

Удоволствие да вземе участие в награждаването имаше Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет, който поднесе статуетките в категория "Производствени и логистични сгради" и категория "Хотели и ваканционни комплекси". Вижте всички победители и номинирани в категориите тук.

Евромаркет на Сграда на годината 2019 Евромаркет на Сграда на годината 2019

Евромаркет на Сграда на годината 2019 Евромаркет на Сграда на годината 2019

Боряна Радева пък представи рестроспекция от проекта за реставриране на Боянската църква. В емоционално видео тя напомни за двигателите на инициативата – проф. Божидар Димитров, тогава директор на НИМ, и Стефан Данаилов, тогава министър на културата. Кампанията бе подета през 2008 г. от ръководството на Евромаркет Груп и организаторите на конкурса "Сграда на годината".

Боряна Радева по време на конкурса Сграда на годината 2019

Запис от конкурса ще бъде излъчен по БНТ на 14 декември от 15:00 ч. Цялата церемония можете да гледате и тук:

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.