Новини

Евромаркет на Международен технически панаир Пловдив 2019

20.09.2019 Евромаркет на Международен технически панаир Пловдив 2019

Уважаеми клиенти,

За нас е удоволствие за поредна година да Ви поканим на Международен технически панаир Пловдив – едно от най-авторитетните технически изложения в България. Събитието ще се проведе от 23 до 28 септември 2019 г.

На щандовете ни можете да разгледате най-атрактивните ни бестселъри, продукти от най-новите ни партньори, както и да се запознаете с последните иновации в областта на строителната и индустриалната техника. Ще ни откриете на следните щандове:

  • Щанд XIII-23А на открита площ XIII – верижни хибридни багери, конвенционални верижни багери, колесни багери, мини багери и челни товарачи от световния лидер Komatsu, комбинирани багери Hidromek, телескопични товарачи Manitou, бетон-помпи и бетоновози CIFA, мобилни пресевни и трошачни инсталации Sandvik, хидравлични чукове Rammer и др.
  • Щанд XIII-26 на открита площ XIII – подемно-транспортна техника и техника за комунално строителство на световни производители като Vermeer, Kaiser, Amann, Gehl, Rioned и др.
  • Щанд 13S1 в палата 13 – металорежеща техника със CNC управление от Doosan Machine Tools, металообработваща и специализирана техника. Сред най-атрактивните експонати на щанда ще бъдат високоскоростен заваръчен робот Panasonic TS 950, валоогъваща машина DAVI, както и бестселърите на Doosan Machine Tools – стругови центри Lynx 2100 и обработващ център DNM 4500.
  • Щанд 13Т3 в палата 13 – заваръчна техника, специализирано оборудване и инстументи на производители като Lincoln Electric, Mecome, Pferd, Fein, Harris, MACC и SIC Marking. Ще можете да разгледате още заваръчна маса с аксесоари от Demmeler, мобилни аспирационни системи за заваръчни газове от Kemper и стендове за надлъжно заваряване MECOME.
  • Щанд 13T1 в палата 13 – за поредна година ще Ви представим иновативни измервателни системи и инструменти от Mitutoyo, Faro, ElektroPhysik и др.
  • Щанд 13C3 в палата 13 – техника за рязане и огъване на арматурно желязо от MEP - компания, притежател на над 80 патента за иновации. Ще Ви представим един от най-новите модели - MEP Planet 20 Plus, предназначена за рязане и огъване на желязо от кангали.
  • Щанд XIII-13 на открита площ XIII – високоефективни компресори и генератори, водоохладителни кули и чилъри от Евромаркет Компресорс АД
  • Щанд V-6 на открита площ V – за първи път посетителите на Международен технически панаир Пловдив ще имат възможност да разгледат иновативните продукти на Kränzle – професионални водоструйки и пароструйки с немско качество, предназначени за строителството, индустрията и селското стопанство. Вижте повече за тях тук.

Изтеглете покана и вижте къде се намират щандовете ни оттук.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.