Новини

Евромаркет Кари ще участва на изложението за бизнес и туризъм Дестинация Варна

21.11.2018 Евромаркет Кари ще участва на изложението за бизнес и туризъм Дестинация Варна

От 28 до 30 ноември Дворецът на културата и спорта във Варна ще бъде домакин на второто издание на Изложението за бизнес и туризъм Дестинация Варна.

Щандът на Евромаркет Кари отново ще бъде един от най-атрактивните и посетителите ще могат да видят най-новите модели машини на европейския лидер в почистващата техника HAKO. Ще имат възможност и да разгледат и закупят моделите, които са на промоционални цени.

„Дестинация Варна ще представи най-актуалните предложения от всички сектори в туризма: хотели, ресторанти, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, спа и уелнес услуги, младежки и университетски туризъм, еко-туризъм и други. Изложението ще създаде подходяща бизнес среда и за среща на представителите от туристическия бизнес”, заявиха организаторите от One Stop Market. Изложението е ориентирано към създаване на трайно взаимодействие между бизнеса и бизнеса с крайните потребители.

В първия ден на изложението Евгений Енчев - Търговски мениджър ЕМ Кари Варна, ще представи почистваща техника НАКО.

Евромаркет Кари и НАКО ще Ви предложат безупречно немско качество, безупречен сервиз и уникални технологии. Тази година НАКО представи на пазара  нов модел подопочистваща машина за седящ водач Scrubmaster B175R. Компактна и маневрена, В175R предоставя висока ергономичност, производителност и икономичност. С три налични работни ширини, оборудвана с дискови или цилиндрични четки и значителната  работна площ - до 7560 м2, Scrubmaster В175R може да се справи с всякакви задачи за почистване и при наклони до 15 %.
Активирането на бавен режим намалява работната скорост до 3,5 км/ч, за да осигури контролирано и ефикасно почистване. Заключването на кормилното управление до 90° осигурява минимален радиус на завиване в затворени зони.

На изложението Евромаркет Кари ще представи новия модел прахосмукачка на НАКО - Cleanserv VD6 - маневрена, лека и тиха, подходяща за хотели, офиси и навсякъде, където се изисква ниско ниво на шум.

  • Мощност 750 W
  • Дължина на кабела 12 м
  • Дължина на смукателната тръба 2 м

На щанда на Евромаркет Кари посетителите ще имат възможност да видят още:

Очакваме Ви! Входът е свободен!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.