Новини

Евромаркет Кари представя новата подопочистваща машина HAKO B260R

13.11.2019 Евромаркет Кари представя новата подопочистваща машина HAKO B260R

Евромаркет Кари има удоволствието да Ви представи новия модел за седящ водач – Scrubmaster B260R – на европейския лидер в почистващата техника, HAKO. 

Машината е изключително подходяща за почистване на търговски центрове, логистични бази, производствени халета в автомобилната индустрия и други индустрии с големи площи. Предлага се с работна ширина от 108 и 123 см и е оборудвана с 2 или 3 дискови четки, или цилиндрична четка, както и резервоар с обем 260 л. Scrubmaster B260 R е Вашият перфектен избор, когато се изисква дълго време за работа на големи площи.

 

Изключителните предимства за клиентите:

  • Окомплектована с батерия 480 Ah, тази машина осигурява капацитет на почистване до 8 600 м2 и е оборудвана с 20-литрова дозираща система за почистване с химикали
  • Предлага се с различни приставки за гъвкаво разширяване обхвата на приложенията отвъд обикновеното почистване и сушене
  • Независимо дали се използва за стандартни или тежки условия на работа, Scrubmaster B260 R осигурява идеална чистота
  • Преодолява наклони до 15 % в режим на почистване без да се нарушава превъзходния резултат
  • Осигурава изключителен комфорт. Scrubmaster B260 R е удостоена с етикета за качество AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) за цялостната ергономична концепция на машината

Една машина, различни опции за различни приложения

Всяко място за работа има своите особености и изисквания за професионално почистване на подовете. Независимо дали става въпрос за засилен пешеходен трафик, особено сложни зони, почистване в работно време или справяне с различни отпадъци от производството, Scrubmaster B260 R овладява перфектно всяко предизвикателство. Тази машина може да бъде оборудвана с четири различни четки, които отговарят на всяко изискване за почистване. Широката гама от налични приставки позволява да се разширят функционалните възможности на машината, за да се осигурят още повече възможности за приложения. Например, модула за предварително почистване/вакуум обира насипните замърсявания преди мокрото почистване, което прави трудоемкото предварително метене ненужно. Не се вдига прах благодарение на Dust Stop -  иновативна обвивка на дисковата четка, осигуряваща безпрахово метене.

Иновативни характеристики за намалени оперативни разходи и повишена икономическа ефективност

  • Hako-AquaForce® - Цялостно и екологично почистване с деминерализирана вода, изцяло без химикали. В допълнение към отличните резултати от почистването и намаляване наслагването на нечистотии, ще се възползвате и от спестяване на разходи поради значително намалената консумация на почистващи препарати.
  • Hako-Chemical - Използване на химикали въз основа на нуждата от тях: почистващите препарати се добавят само, когато е абсолютно необходимо.
  • Hako-AquaControl - Спестява до 50 % вода благодарение на интелигентните системи за четките и автоматичната система за спиране на водата, когато машината спира.
  • Hako-AntiBac® - Хигиенно-чувствителните зони поставят изключително високи изисквания за идеална чистота. Hako отговаря на тези специфични изисквания с тази функция за ограничаване растежа на бактерии и микроорганизми.

Всичко под контрол с практичната операционна система с 1 бутон

Активирането на бавния режим намалява скоростта до 3,5 км/ч с натискане на бутон, за да се осигури още по-щателно почистване. Бутонът Boost активира както подаването на вода, така и налягането върху четката.

Всичко с един поглед

Цялата необходима информация е посочена на големия 4,3-инчов цветен дисплей. Дори регулирането и дозирането на почистващите химикали е много лесно.

Удобно работно място

Ергономичната седалка, до която можете да получите достъп от двете страни на машината, гарантира удобство в седнало положение.

Постоянен достъп благодарение на USB вход за мобилни телефони (стандартно оборудване).

Бърза смяна на четките

Системата за автоматично освобождаване и прибиране осигурява бърза и удобна смяна на четките.

Допълнителна безопасност

Оборудването на машината с опция за предпазване водача от падащи предмети, което е особено важно за приложения в логистичната индустрия.

Повишена безопасност в тесни пространства

Главната лампа BlueSpot сигнализира за наближаващо превозно средство.

Обслужване чрез сканиране на код

QR кодът под волана позволява достъп до всички съответни данни на машината и други подробности - дори предаване на заявки за сервиз директно от там.

Ефективна работа на всички нива

Независимо дали се използва за стандартни или тежки условия на работа, Scrubmaster B260 R осигурява ефективно и надеждно почистване на пода и дори овладява наклони до 15 % в режим на почистване, без да се нарушава превъзходния резултат. Неговата усъвършенствана концепция за безопасност е още един убедителен аспект: Оборудвана с опция надземни предпазители, странични предпазители и лампа BlueSpot, машината отговаря на всички изисквания за безопасност, което я прави идеална за използване в логистиката и други мащабни индустрии.

Вижте повече за почистващата техника НАКО, която Евромаркет Кари предлага, тук:

Подопочистващи машини НАКО

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.