Новини

Евромаркет Кари представи почистваща техника НАКО на изложението Дестинация Варна

03.12.2018 Евромаркет Кари представи почистваща техника НАКО на изложението Дестинация Варна

Близо 100 фирми участваха на форума, който се проведе от 28 до 30 ноември в Двореца на културата и спорта във Варна.

Атрактивен щанд, нови модели и технологии, и разбира се много усмивки, предложи Евромаркет Кари на посетителите тази година.

В първия ден на изложението Евгений Енчев - Търговски мениджър ЕМ Кари Варна, представи НАКО - лидер в производството на почистваща техника в Европа, чийто официален представител за България е Евромаркет Кари.

„Иновации, технологии и новия дигитален свят на туризма“ – това е голямата тема на изложението тази година.
Сред официалните гости на откриването беше зам.кметът на община Варна Коста Базитов. В своето приветствие той окачестви изложението като иновативно събитие в сферата на туризма и като част от стратегията на Варна за град на 4 сезона. Приветствие бе поднесено и от името на министъра на туризма Николина Ангелкова. „Туризмът в България осигурява 12 % от брутния вътрешен продукт на страната и 11 % от работните места, затова подобни изложения са от изключителна важност”, бе казано още в приветствието на отрасловия министър.

Официално откриване на изложението Дестинация Варна

На щанда на Евромаркет Кари бяха изложени следните модели:

  • Прахосмукачки НАКО, модел Cleanserv VU4 - метене и чистене в една работна процедура за дълбоко, цялостно и внимателно почистване на килими. Cleanserv VU4 премахва нечистотията, която е прилепнала към влакната, и осигурява оптимален резултат на почистване дори при силно замърсени обекти. Моделът е на промоционална цена до 31.12.2018 година.
  • Прахосмукачка НАКО, модел Cleanserv LV 1-15 - професионални прахосмукачки HAKO за сухо и мокро почистване. Могат да бъдат използвани освен като традиционна прахосмукачка и като такава, която успешно изсмуква и течни замърсявания от твърда или мека повърхност. Моделът е на промоционална цена до 31.12.2018 година.
  • Прахосмукачка IPC, модел IDROZIP с воден филтър - мултифункционална машина за почистване на твърди и меки подови настилки и тапицерии  в хотели, частни домове, офиси, болници, клиники, училища, детски градини и други. Водният филтър задържа прахта до 99,9 %. Има и функции пречистване, ароматизиране и овляжняване на въздуха чрез съответните препарати във водния филтър. Моделът е на промоционална цена до 31.12.2018 година.
  • Ръчноводима подопочистваща машина Нако, модел Scrubmaster B45 CLH - HAKO разработи нов модел Scrubmaster B45CLH с Hako-AntiBac® антибактериално покритие от сребърни йони в резервоарите (възпрепятства развитието на микроорганизми и дезинфекцира резервоарите за чиста и мръсна вода, което повишава значително нивото на чистота и намалява оперативните разходи). Моделът е на промоционална цена до 31.12.2018 година.
  • Метачна машина НAKO, модел Sweepmaster M600 - тази ръчноводима метачна машина на HAKO има ненадминато висок капацитет на почистване в класа си и почиства до 2 300 м2/h. Предназначена е за относително малки площи и разполага с изключително здрав пластмасов контейнер за боклука, който има 5-годишна гаранция, удароустойчива стоманена рамка и здрав алуминиев корпус. Дръжката може да се адаптира оптимално за всеки потребител чрез ергономичната форма и лесното обръщане на направляващите валове на дръжката.
  • Новият модел прахосмукачка НАКО, модел Cleanserv VD6 - маневрена, лека и тиха, подходяща за хотели, офиси и навсякъде, където се изисква ниско ниво на шум. Основни параметри: мощност 750 W; дължина на кабела 12 м; дължина на смукателната тръба 2 м.

Снимки от щанда на Евромаркет Кари: 

Можете да разгледате цялата продуктова гама на HAKO, която Евромаркет Кари предлага, тук: Подопочистващи машини НАКО

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.