Новини

Евромаркет Кари отново подкрепи Фондация Българска хранителна банка

31.01.2019 Евромаркет Кари отново подкрепи Фондация Българска хранителна банка

Евромаркет Кари АД предостави безвъзмездно стелажна система тип Pallet Racking на Българска хранителна банка (БХК). Системата е отлично решение за един подреден склад, в който се съхраняват разнобразни продукти – тя разполага със 72 палетни места и позволява достъп до всеки товар и възможност за преместването му, без да е необходимо да се разместват всички останали палети. Това осигурява контрол върху стоките при интензивната и социално отговорна работа на БХК.

Българската хранителна банка е първата организация в България, която събира, складира и раздава дарени хранителни продукти с кратък срок на годност в съответствие с всички стандарти за безопасност на храните. С помощта на мрежа от партньорски организации в цялата страна храната се разпределя до десетки хиляди нуждаещи се, а голяма част от дейностите ѝ се извършват чрез доброволно дарени труд и услуги от частни и корпоративни съмишленици.

Влиянието на организацията в страната нараства с всяка изминала година, тъй като над 1.6 милиона българи живеят под прага на бедността по данни на НСИ, 1.5 милиона се нуждаят от хранително подпомагане и още толкова биха се възползвали от периодична подкрепа.

Припомняме, че и през 2014 година Евромаркет Кари подкрепи БХБ с електрокар и друга стелажна система. Вижте повече тук.

Вижте повече за стелажните системи, предлагани от Евромаркет Кари, тук: Стелажи и оборудване за складове

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.