Новини

Евромаркет Кари на изложението Месомания 2017

16.11.2017 Евромаркет Кари на изложението Месомания 2017

Тази година Евромаркет отбелязва своя 25-годишен юбилей.

Днес компанията е безспорен лидер на пазара, по-устойчив, надежден и иновативен партньор отвсякога.

Водени от стремежа си да предоставят на своите клиенти най-добрите решения за техния бизнес, Евромаркет Кари и неговите доставчици отново представиха най-добите постижения на своите партньори на Международното Изложение Месомания (8 – 11.11.2017 г. , Интер Експо Център – София).

На щанда на Евромаркет Кари посетителите видяха част от богатата продуктова гама на компанията:

     1. Подопочистваща машина HAKO, модел Scrubmaster B115 R - висок клас компактни и маневрени машини за икономично и бързо почистване на всякакви вътрешни твърди подови настилки. Те са идеална алтернатива на ръчните подопочистващи машини, но се отличават с по-добра маневреност, увеличена продуктивност, намаленаа консумация на вода и препарати (Aqua Control System) и качествена батерия.

    2. Метачна машина HAKO, модел Sweepmaster M 600 - лека и компактна, подходяща за сухо почистване, изключително ефективна при събиране на прах и идеална за почистване на по-едри боклуци до ъгли, бордюри и др.

    3. Подопочистваща машина HAKO, модел Scrubmaster B45CL - моделът е разработен с Hako-AntiBac® антибактериално покритие от сребърни йони в резервоарите (възпрепятства развитието  на микроорганизми и дезинфекцира резервоарите за чиста и мръсна вода), което повишава значително нивото на чистота и намалява оперативните разходи. Машината е предназначена за обекти, в които повишената хигиена е от много голямо значение, като клиники, училища, супермаркети, производствени помещения и складове на хранително-вкусовата промишленост. 
    4. Прахосмукачки HAKO, модел Cleanserv VL 1-15 и Cleanserv VL 2-70 -  В много случаи почистването с прахосмукачка остава най-доброто решение за поддържане на производствени помещения, складове, хотели, ресторанти. HAKO Cleanserv VL 2-70 са удобни и лесни за управление прахосмукачки за сухо и мокро почистване. Благодарение на компактния дизайн те са особено стабилни срещу преобръщане. Шаси с четири въртящи се колела (VL 1-15, VL 1-30) или здраво шаси с функция за накланяне (VL 2-70 и VL 3-70 l) осигуряват висока степен на маневреност.

Вижте моделите подопочистващи машини и прахосмукачки НАКО, които Евромаркет Кари предлага на промоционални цени, тук: Промоции НАКО       

    5. Прахосмукачка IDRO ZIP - Прахосмукачката е уникална със следните предимства:

  • Задържа прахта до 99,9 % благодарение на водния филтър
  • Изпира идеално килими, мокети и тапицерии
  • Пречиства, ароматизира и овлажнява въздуха в помещението

Вижте промоцията на прахосмукачка IDRO ZIP тук: Уникална прахосмукачка с воден филтър на супер цена

    6. Алуминиева рампа WM System – компактна, олекотена рампа за товаро-разтоварни дейности и други приложения

     7. Електрическа количка TOYOTA LPE 200 - Електрическите колички от новата  P-серия на TOYOTA са значително по-опростени за управление, в сравнение с предходната, като в същото време са с по-голяма мощност. Развиват максимална скорост до 12,5 километра в час, показват впечатляваща производителност и ниска консумация на енергия.

    8. Влекач TOYOTA TSE 100 –  Предоставяйки високо-ефективен хоризонтален транспорт влекачите са интегрирана част от множество индустриални производства и логистични операции. TOYOTA предлага широка гама от електрически влекачи и влекачи, задвижвани от двигатели с вътрешно горене. Тяхното приложение обхваща вътрешно- и външно-складово транспортиране на товари с тегло от 0.5 до 49 т.

   9. Галванизирана палетна количка BT LHM230G поцинкованата транспалетна количка е ефективна алтернатива на стандартната и е предназначена за работа в корозивна среда и при ниски температури. Оборудвана е с висококачествена помпа и регулиращ винтил, позволяващ плавно, контролирано спускане.         

   10. Транспалетна количка BT Pro Lifter LHM230P - Уникалните ръчни транспалетни колички ВТ Pro Lifter елиминират най-тежката част от преместването на товара - количката се задвижва сама.

Вижте Акция на транспалетни колички BT Pro Lifter тук: Акция! Уникалните транспалетни колички BT Rro Lifter

За участието си в Двадесет и четвъртото издание на изложението Месомания, Евромаркет получи диплом от Асоциацията на месопреработвателите в България.

Галерия снимки от участието на Евромаркет Кари на Месомания 2017:

 

 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.