Новини

Евромаркет Кари гостува на студенти от УНСС

29.11.2018 Евромаркет Кари гостува на студенти от УНСС

По покана на Доц. д-р Николай Драгомиров, Катедра "Логистика и вериги на доставките" в УНСС, Николай Станчев – Изпълнителен директор на Евромаркет Кари и Ангел Ангелов – Бранд мениджър Toyota, представиха пред студенти компанията Евромаркет и Подемно-транспортна техника Toyota.

Николай Станчев запозна студентите с дейността на Евромаркет и дивизиите, които са обединени под това име, развитието и израстването на фирмата през годините, вече 26. Разказа и за продуктовата гама на Евромаркет Кари, която включва подемно-транспортна техника, почистваща техника и стелажни системи. Обърна внимание на добре развитата сервизна дейност и голямото ѝ значение за изграждане доверието на клиентите. Наблегна на ценностите, мисията и визията на Евромаркет и разказа на студентите за възможностите, които фирмата предлага на своите служители да разгърнат потенциала си, да се развиват и израстват заедно с нея.

Ангел Ангелов представи Toyota Material Handling – производител № 1 в света на подемно-транспортна техника, чийто официален представител за България е Евромаркет Кари. Той разказа накратко историята на корпорацията Toyota от нейното създаване през далечната 1926 година до днешни дни. Спря се на първите транспалетни колички, произведени през 1948 година, въвеждането на революционната система за активна стабилност Toyota SAS през 1999, I-Site – изключително ефективен софтуер за управление на подемно-транспортна техника - през 2008 година, машини с литиево-йонни батерии - през 2013 година, първите подемно-транспортни машини с горивна клетка – през 2015 година, автоматизирани машини – през 2016 година, технологии на бъдещето и много други постижения. Ангел Ангелов сподели със студентите и ценностите, които са водещи за Toyota, една от които е KAIZEN – непрекъснато усъвършенстване. Той се спря на голямото значение на подемно-транспортната техника в ежедневните дейности на клиентите и представи по-подробно гамата складова подемна техника на Toyota – ръчни транспалетни колички, електрически колички, стакери, ричтраци, тристранно-обработващи машини, влекачи и други.

Студентите проявиха голям интерес към презентациите и имаха възможнаст да коментират и задават  въпроси. Времето, предвидено за това гостуване мина неусетно и  срещата завърши с обещание за следваща такава.

Евромаркет неслучайно е лидер на пазара на индустриална техника, нейната мисия е да пренася най-новите световни технологии до своите клиенти и да им предлага ефективни и икономични решения, а една от стратегическите ѝ цели е да създава условия за пълноценна реализация на своите служители.

Вижте снимки от срещата със студентите от УНСС:


Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.