Новини

Ето какво ще покаже Евромаркет Кънстракшън на StroMa Expo 2017

24.08.2017 Ето какво ще покаже Евромаркет Кънстракшън на StroMa Expo 2017

Близо 10 световни бранда, десетки машини, 200 кв. м. изложбена и над 900 кв. м. демонстрационна площ - така Евромаркет, най-голямата българска компания за строителна, минно-кариерна и индустриална техника, ще посрещне посетителите на специализираното изложение StroMa Expo 2017 между 13 и 15 септември на кариера Балша край София.

За почитателите на иновациите най-атрактивни безспорно ще бъдат двата модела хибридни багери на световния лидер Komatsu - най-продаваният верижен багер в България HB215LC и по-големият 36-тонен HB365LC. Сред останалите експонати на марката - с доказана продуктивност, ефективност и качество от Komatsu - ще бъдат още мини багери, мини челни товарачи, верижни багери, челни товарачи, булдозери.

На щанда на Евромаркет ще можете да видите още валяци, трамбовки и виброплочи Ammann, скалпиращо сито от лидера в производството на минна и кариерна техника Sandvik, хидравлични чукове и щипки Rammer и Bretec, както и рипер XCentric Ripper модел XR 40 – изключително предпочитан в кариерната индустрия.

Заповядайте на щанда на Евромаркет - B5-B5D!

Очакват ви специални промоционални условия само в рамките на StroMa Expo 2017!

Припомнете си експонатите на щанда на Евромаркет Кънстракшън от StroMa Expo 2016!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.