Новини

Combilift с номинация за наградите IFOY 2019

14.02.2019 Combilift с номинация за наградите IFOY 2019

Като официален представител на Combilift за България, Евромаркет Кари има удоволствието да съобщи, че Combilift е номиниран за финалист в един от най-престижните Международни конкурси в индустрията за обработка на товари – IFOY (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year). IFOY отличава най-добрите машини и решения на годината. От голям брой кандидати са избрани само 15 продукта за наградите IFOY 2019-та.

Eлектрическата палетна количка Combi-PPT с товароподемност 8000 кг е един от трите продукта в списъка на журито, които ще премерят сили в категорията Вътрешноскладова техника.
Combi-PPT е серия високопроизводителни ръчноводими палетни колички с товароподемност до 16 000 кг, които позволяват безопасно и сигурно транспортиране на много тежки товари без нужда от мотокар. Характеристиките на машините, които включват уникалната патентована мултипозиционна ръкохватка за управление на Combilift, и дизайнът им осигуряват оптимална видимост на оператора към товара и околността, и гарантират максимална безопасност и в зони, където може да има друг персонал. Тяхната маневреност позволява ефективна и продуктивна работа и в ограничени пространства.

Вижте видео на Combi-PPT:


View on YouTube

В началото на март в Хановер, Германия конкурсът ще влезе във втория си кръг, когато финалистите преминат през задълбочена проверка и преглед на иновациите от експерти от различни технически организации в продължение на няколко дни. Жури от 29 журналисти и редактори от водещи логистични медии от 19 страни ще тестват и оценяват номиниранити продукти за качества като технология, дизайн, ергономичност, безопасност, пазарна реализация, ползи за клиента и устойчивост.

„Радваме се, че сме един от „малцината избрани” за тази значима награда и с нетърпение очакваме да демонстрираме на журито през март възможностите на Combi-PPT,“ каза Martin McVicar  - Изпълнителен директор в Combilift. "Естествено, надяваме се на успех в нашата категория, когато резултатите бъдат обявени на 26 април в Нощта на наградите IFOY във Виена, Австрия."

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.