Новини

Combilift представя електрическата палетна количка Combi-CS

09.06.2020 Combilift представя електрическата палетна количка Combi-CS

За да отбележи „Деня на безопасност на подемно-транспортните средства”, Combilift, чийто официален предствител за България е Евромаркет Кари, представя иновативните характеристики за безопасност на електрическите палетни колички COMBI-CS.


View on YouTube

Електрическата палетна количка Combi-CS е с товароподемност 1000 кг, а дължината и е само 1,05 м. Предназначена е за обработка на палети в много ограничени пространства. Осигурява отлична видимост за оператора към товара и околността, безопасно и сигурно транспортиране, отлична маневреност.

Combi-CS е перфектна за следните индустрии: логистика и складиране на строителни материали, напитки, храни. Моделът беше номиран в един от най-престижните Международни конкурси в индустрията за обработка на товари – IFOY 2020 (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year), в категория „Вътрешноскладова техника – нископовдигачи”.


„Денят на безопасност на подемно-транспортните средства” се организира за седма поредна година от Асоциацията на индустриалните машини (Industrial Truck Association (ITA)). Заради мерките, предприети за борба с корона вируса, събитието ще бъде виртуално (https://www.indtrk.org/national-forklift-safety-day). Повече от 60 години ITA е водещата организация на производители и доставчици на компоненти и аксесоари за индустриални машини, които извършват своята дейност в Съединените щати, Канада и Мексико. Централата на организацията се намира във Вашингтон (https://www.indtrk.org/about).

„Сега в своята седма година „Националният ден за безопасност на подемно-транспортните средства” дава възможност на индустрията да се обедини зад безопасността, и може би тази година повече от всякога е необходимо да се наблегне на засилено обучение на операторите” – казват организаторите на събитието.

Вижте повече за подемно-транспортната техника Combilift, която Евромаркет Кари предлага, тук: Странични товарачи Combilift

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.