Новини

Акцентите на Евромаркет на Международен технически панаир Пловдив 2019 (Снимки)

24.09.2019 Акцентите на Евромаркет на Международен технически панаир Пловдив 2019 (Снимки)

9 щанда, близо 1300 кв. м. и десетки строителни и индустриални машини очакват гостите на Евромаркет на Международен технически панаир Пловдив 2019. Събитието бе открито официално в понеделник в присъствието на премиера Бойко Борисов, посланика на Русия Анатолий Макаров и кмета на град Пловдив Иван Тотев и ще продължи до събота, 28 септември. Ето някои от акцентите, които можете да разгледате на нашите щандове:

Ивайло Борисов посреща официални лица на щанда на Евромаркет Construction

Официалните лица, присъстващи на откриването на Международен технически панаир Пловдив, винаги посещават най-интересните щандове на изложението – тези на Евромаркет. На снимката: Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет Груп, с кмета на Пловдив Иван Тотев.

  • На щандовете на Евромаркет Construction можете да разгледате иновативните хибридни багери Komatsu в 23 и 36-тонен клас – HB215LC и HB365LC. Освен тях сред експонатите са още челни товарачи Komatsu, бетон-помпи Cifa, комбинирани багери Hidromek, мини челни товарачи Gehl, мобилни пресевни и трошачни инсталации Sandvik, каналопочистваща техника и др.

Щандът на Евромаркет Construction Щандът на Евромаркет Construction

Щандът на Евромаркет Construction Щандът на Евромаркет Construction

  • Бестселърите на Doosan Machine Tools – стругови центри Lynx 2100 и обработващ център DNM 4500 с преференциални условия за безлихвен лизинг. Заедно с тях за първи път Евромаркет Metal представя металорежещи инструменти от своя нов партньор – американския производител Kennametal.
  • Четиривалова машина за огъване на листов материал Davi MCA – с възможност за обработка на детайла на един ход, различни класове CNC управления и ниска консумация на енергия.
  • Нов модел високоскоростен заваръчен робот от Panasonic TS950 – компактен и проектиран за инсталация в ограничени пространства, включително върху под, таван или стена. Заема с 48% по-малко място и се отличава с най-висока скорост на заваряване в сравнение с други модели.
  • Широк асортимент от заваръчна техника – заваръчни апарати Lincoln Electric, аспирационни системи за заваръчни газове Kemper, заваръчни маси Demmeler и др.

Щандът на Евромаркет Metal Щандът на Евромаркет Metal

Щандът на Евромаркет Metal

  • Нов модел машина за рязане и огъване на желязо от кангали MEP Planet 20 Plus с производителност над 20 t за 8 часа. Машината се демонстрира съвместно с Pittini – най-големият производител на арматурно желязо и телове не само в Италия, но и в Европа.

Машина за рязане и огъване на желязо MEP

  • Професионални водоструйки и пароструйки от немския производител Kränzle – за първи път в България. Предназначени за строителството, индустрията и селското стопанство.
  • Оборудване за бусове и мобилни сервизи от StoreVan

Щандът на Евромаркет Tools

  • Измервателни системи и инструменти от Mitutoyo, Faro и Elektrophysik
  • Компресори Gardner Denver, дизелови генератори, водоохладителни кули, фреонови изсушители и чилъри от Евромаркет Compressors.

Щандът на Евромаркет Measuring Щандът на Евромаркет Compressors

Очакваме Ви!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.