Новини

10 години удължена гаранция за винтови компресори Gardner Denver

15.02.2019 10 години удължена гаранция за винтови компресори Gardner Denver

Удължена гаранция за винтови компресори Gardner Denver предлага Евромаркет Компресорс, официален представител на световния производител за България. Предложението е валидно от началото на 2019 година.

Гаранцията, която предлагаме от началото на тази година, е без аналог на пазара. Gardner Denver PROTECT 10 е валидна до 44 000 часа/6 години за компресора и 10 години за винтовата двойка”, коментира Татяна Бечева, изпълнителен директор на дружеството.

Сервизните услуги ще се извършват от мобилните екипи на дружеството в страната, както и в регионалните сервизни бази в София, Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Велико Търново, Плевен и Стара Загора.

Припомняме, че Gardner Denver е един от световните лидери в производството на индустриални компресори. Компанията има 160-годишна история и е емблема за надеждно и енергоефективно оборудване. Представителят на Gardner Denver за България, Евромаркет Компресорс, е дружество в рамките на Евромаркет Груп, специализирано в проектирането, доставката и изграждането на компресорни и вакуумни инсталации. Освен Gardner Denver, негови партньори са още компании като FG Wilson, Evapco, TransAir, MTA, Continental Industrie, Robuschi, Inmatec и други.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.