Новини

Заповядайте на Архитектурно-строителна седмица 2019

01.03.2019 Заповядайте на Архитектурно-строителна седмица 2019

Скъпи приятели,

Заповядайте на щанда на Евромаркет СИМ на Архитектурно-строителна седмица 2019 – изложение за строителни инструменти, машини и консумативи. Ще Ви очакваме между 6 и 9 март в Интер Експо Център – на щанд C5 в зала 3, където ще Ви представим нови модели инструменти, топ продукти и специални изложбени промоции. Вижте къде се намира щандът на Евромаркет СИМ тук.

Нови на щанда на Евромаркет СИМ ще бъдат акумулаторните пистолети за връзване на арматура TJEP ULTRA GRIP – оптимално решение за добра цена и отлична производителност при връзване на армировъчни пръти. Моделите от серията са от трето поколение и предлагат значително увеличена ефективност, като превръщат физически трудното, монотонно и времеемко ръчно връзване в бърз, качествен и автоматизиран процес. Предлагат се в три варианта в зависимост от общата дебелина на арматурните пръти – 25, 40 или 58 mm, а високата скорост на работа се постига благодарение на безчетков мотор, който позволява между 0.6 и 0.8 секунди за връзка. 18-волтовите Li-Ion батерии пък позволяват между 4000 и 5000 армировъчни връзки с едно зареждане. За допълнително удобство пистолетите са с подобрен, олекотен и ергономичен дизайн.

Сред бестселърите на щанда пък се долавя силно присъствие на немски технологични гигантиBosch (професионални строителни инструменти – ъглошлайфи, перфоратори, винтоверти, бормашини, виброшлайфи, нивелири и други), Putzmeister (мазилкополагащи машини и машини за транспортиране на замазки) и GÖLZ(машини за рязане на тухли, машини за шлайфане на подове, ядкопробивни машини, фугорези и други.) Ще бъдат изложени също монофазни и трифазни бензинови генератори, заваръчни генератори и водни помпи от френския производител KOHLER -SDMO, както и машини за заглаждане на бетон от италианската фирма Fastverdini. Ще Ви покажем и един от новите ни партньори – белгийската компания Airlessco, производител на машини за безвъздушно боядистване и полагане на текстурни покрития. 

Както и в предходни години, ще имате възможност да тествате мини верижен багер Komatsu PC30MR и мини челен товарач GEHL R165 – тихи, здрави и удобни за оператора машини, подходящи за работа в ограничени пространства и градска среда.

Архитектурно-строителна седмица е много успешно за нас събитие, затова се стараем всяка година да разширяваме гамата от излагани експонати. Посетителите на щанда ни ще се убедят, че и този път сме приготвили интересна селекция от топ марки, както и машини и инструменти с безспорно качество и производителност”, коментира Стоян Стоянов, мениджър направление Евромаркет СИМ.

Вижте всички изложбени промоции тук.

Вземете своя безплатен пропуск от тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.