Евромаркет Метал получи отличие от Doosan Machine Tools

03.10.2017 Евромаркет Метал получи отличие от Doosan Machine Tools

Евромаркет Метал получи отличие от корейския производител на металорежеща техника Doosan Machine Tools за изключителен ръст на продажбите за България. Наградата получи Добромир Петков, мениджър Евромаркет Метал Холд, по време на специална церемония в Хановер, Германия.

"Това е една заслужена награда за всички специалисти на Евромаркет Метал, които полагат усилия непрекъснато да подобряват качеството на услугите, които предлагаме на нашите клиенти. Благодарение на тях партньорството ни с Doosan Machine Tools е най-добрият стартъп, който Евромаркет Метал Холд е правил в историята си", коментира отличието Добромир Петков.

Евромаркет е официален представител на Doosan Machine Tools от 2015 г. Корейският производител е един от световните лидери в областта на металорежещите машини със CNC и предлага изключително широка гама - над 360 модела стругове, фрези и обработващи центри.

Всички продукти на марката можете да видите тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.